Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Jambur - centrum Zakopanego

Adres obiektu A.Struga 1, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.7
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.5
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 19

 
 

Bernadka
Dodano: 2017-04-02
Pobyt od: 2016-07-02 do 2017-04-10 IP: xx.5.231.52
 

Polecam. Na pewno jeszcze tam wrócę.


 
 

rodzinka ze Śląska
Dodano: 2017-01-24
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-20 IP: xxx.146.74.23
 
 
    

Wszystko zgodne z opisem. Przemili gospodarze zawsze służący pomocą. Serca dzieci skradła jednak Nuka- przesympatyczny piesek. Pokoje czyste zaopatrzone we wszystko co potrzebne. Pozdrawiamy i nie mozemy doczekać się powrotu.


 
 

Anna i Janusz z Torunia .
Dodano: 2016-07-09
Pobyt od: 2013-06-30 do 2013-07-05 IP: xxx.221.120.15
 
 
  

Byliśmy w kwaterze przez tydzień . Co tu dużo mówic. Pokój czteroosobowy z aneksem kuchennym bardzo mały , nie dla 4 osób , w nocy nie dało sie spac a to ciekawostka dlaczego ? By temu zaradzic chcieliśmy otworzyc okno . No cóż nie otworzyliśmy z powodu braku klamek w oknie . W ofercie była mikrofalówka i kuchenka na dwie płyty grzejne .Po przyjeżdzie była kuchenka z jedną płyta grzewcza a mikrofalówki nie było wcale . Taras nie był przygotowany dla gości ponieważ były obskurne , obdrapane ławki . A gdy poprosiłam o linke do wieszania reczników gospodyni powiedziała ze przyniesie za chwile po czym nie widziałam ani linki ani gospodyni przez cały mój pobyt . Zdecydowanie odradzamy wiekszej rodzinie no chyba że pojawiły sie klamki w oknach i można wietrzyc pomieszczenie i gospodyni jest bardziej pomocna dla gości .


 
 

Kasia
Dodano: 2016-01-30
Pobyt od: 2016-01-25 do 2016-01-29 IP: xxx.151.99.115
 
 
    

Oj bardzo żałuję że już musieliśmy wracać....Serdecznie i ogromie polecam. Bardzo dobre warunki i przemili właściciele :) Miło ,czysto i wszędzie blisko ...Pozdrawiam


 
 

Kasia i Sławek z Ostrowca
Dodano: 2015-08-03
Pobyt od: 2015-07-24 do 2015-07-29
 
 
    

Cudowne miejsce, cudowny klimat, cudowni ludzie... Gospodarze, Pani Kasia i Pan Krzysztof przemili, uśmiechnięci i zawsze służący radą i pomocą.. Pokoje duże, czyste, świetnie wyposażone. Otoczenie domku zadbane, dużo zieleni, a psiaki Gospodarzy, Max i Nuka skradły nasze serca. Wszędzie blisko, do szlaków do centrum czy skoczni. Jeśli Zakopane to tylko Jambur :) Dziękujemy :)


 
 

Turyści z Elbląga
Dodano: 2015-07-19
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-17
 
 
    

Bardzo polecam wszystkim , zgodne z ofertą , tanio ,czysto , blisko centrum , bardzo mili gospodarze !


 
 

rodzina z podkarpacia
Dodano: 2014-06-23
Pobyt od: 2014-06-20 do 2014-06-22
 
 
    

oferta zgodna z opisem, gospodarze przemili i bardzo ugodowi,pozdrawiamy


 
 

Asia i Arek
Dodano: 2013-07-14
Pobyt od: 2013-07-06 do 2013-07-12
 
 
  

Jak najbardziej polecamy to miejsce :) bardzo dobre warunki i mili właściciele :)


 
 

AGA.Ś
Dodano: 2012-10-20
Pobyt od: 2012-08-24 do 2012-08-26
 
 
    

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ... REWELACJA!!! POKOJE DUŻE, WYGODNE, ŚWIETNIE ZAOPATRZONE. WŁAŚCICIELE PRZEMILI, BARDZO GOŚCINNI I BARDZO TOWARZYSKIE ZWIERZAKI :)GORĄCO POLECAM. JAK DO ZAKOPANEGO TO NA NOCLEG TYLKO TAM. JA NA PEWNO JESZCZE NIE RAZ SKORZYSTAM POZDRAWIAM.


 
 

Beata
Dodano: 2012-09-13
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 

Polecam z czystym sumieniem:-) Kwatera czysta, w spokojnym miejscu, wszędzie blisko, bardzo mili gospodarze!!! Bardzo udane wakacje:-)


Opinie 1-10 z 19

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie