Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Jambur - centrum Zakopanego

Adres obiektu A.Struga 1, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

rodzinka ze Śląska
Dodano: 2017-01-24
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-20 IP: xxx.146.74.23
 
 
    

Wszystko zgodne z opisem. Przemili gospodarze zawsze służący pomocą. Serca dzieci skradła jednak Nuka- przesympatyczny piesek. Pokoje czyste zaopatrzone we wszystko co potrzebne. Pozdrawiamy i nie mozemy doczekać się powrotu.


 
 

Kasia
Dodano: 2016-01-30
Pobyt od: 2016-01-25 do 2016-01-29 IP: xxx.151.99.115
 
 
    

Oj bardzo żałuję że już musieliśmy wracać....Serdecznie i ogromie polecam. Bardzo dobre warunki i przemili właściciele :) Miło ,czysto i wszędzie blisko ...Pozdrawiam


 
 

Kasia i Sławek z Ostrowca
Dodano: 2015-08-03
Pobyt od: 2015-07-24 do 2015-07-29
 
 
    

Cudowne miejsce, cudowny klimat, cudowni ludzie... Gospodarze, Pani Kasia i Pan Krzysztof przemili, uśmiechnięci i zawsze służący radą i pomocą.. Pokoje duże, czyste, świetnie wyposażone. Otoczenie domku zadbane, dużo zieleni, a psiaki Gospodarzy, Max i Nuka skradły nasze serca. Wszędzie blisko, do szlaków do centrum czy skoczni. Jeśli Zakopane to tylko Jambur :) Dziękujemy :)


 
 

Turyści z Elbląga
Dodano: 2015-07-19
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-17
 
 
    

Bardzo polecam wszystkim , zgodne z ofertą , tanio ,czysto , blisko centrum , bardzo mili gospodarze !


 
 

Asia i Arek
Dodano: 2013-07-14
Pobyt od: 2013-07-06 do 2013-07-12
 
 
  

Jak najbardziej polecamy to miejsce :) bardzo dobre warunki i mili właściciele :)


 
 

AGA.Ś
Dodano: 2012-10-20
Pobyt od: 2012-08-24 do 2012-08-26
 
 
    

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ... REWELACJA!!! POKOJE DUŻE, WYGODNE, ŚWIETNIE ZAOPATRZONE. WŁAŚCICIELE PRZEMILI, BARDZO GOŚCINNI I BARDZO TOWARZYSKIE ZWIERZAKI :)GORĄCO POLECAM. JAK DO ZAKOPANEGO TO NA NOCLEG TYLKO TAM. JA NA PEWNO JESZCZE NIE RAZ SKORZYSTAM POZDRAWIAM.


 
 

Beata
Dodano: 2012-09-13
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 

Polecam z czystym sumieniem:-) Kwatera czysta, w spokojnym miejscu, wszędzie blisko, bardzo mili gospodarze!!! Bardzo udane wakacje:-)


 
 

Agnieszka
Dodano: 2012-09-07
Pobyt od: 2012-09-03 do 2012-09-06
 
 
    

Oferta jak najbardziej godna polecenia! Właśnie wróciłam z pobytu i mi się tam bardzo podobało, blisko wszędzie, czysto, spokojnie i przede wszystkim tanio! ;)


 
wczasowicze
Dodano: 2011-08-05
Pobyt od: 2011-07-18 do 2011-07-24
 

Wspaniała, cicha okolica. Gospodarze bardzo mili, pokoje czyste, oferta jak najbardziej godna polecenia :)) Napewno tam jeszcze wrocimy :))


 
Mariusz i Agnieszka
Dodano: 2010-07-28
 

Witam zgadza się wszystko co napisali inni klienci tego domku Super Gospodarze warunki bardzo dobre, bardzo blisko sklepu ,Hotelu Ambasador z fajnym basenem i Karczmy z dobrym jedzonkiem.Byliśmy tu przez 2 tygodnie w te wakacje i z chęcią przy następnej wizycie w Zakopanym się u tych Gospodarzy zatrzymamy.


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie