Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Jambur - centrum Zakopanego

Adres obiektu A.Struga 1, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-18 z 18

 
wczasowicze
Dodano: 2011-08-05
Pobyt od: 2011-07-18 do 2011-07-24
 

Wspaniała, cicha okolica. Gospodarze bardzo mili, pokoje czyste, oferta jak najbardziej godna polecenia :)) Napewno tam jeszcze wrocimy :))


 
Mariusz i Agnieszka
Dodano: 2010-07-28
 

Witam zgadza się wszystko co napisali inni klienci tego domku Super Gospodarze warunki bardzo dobre, bardzo blisko sklepu ,Hotelu Ambasador z fajnym basenem i Karczmy z dobrym jedzonkiem.Byliśmy tu przez 2 tygodnie w te wakacje i z chęcią przy następnej wizycie w Zakopanym się u tych Gospodarzy zatrzymamy.


 
Kasia i Darek
Dodano: 2010-01-29
 

Bardzo trafny wybór :) Właściciele mili,pomocni,uśmiechnięci,przyjażnie nastawieni.Okolica bardzo ładna,spokój niedaleko las,bliziutko na Krupówki i na skocznię.Warunki bardzo dobre niczego nie brakuje.Wrócimy na 100% -może tym razem latem :) Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy,jeteśmy bardzo zadowoleni :)


 
Jacek i Ania
Dodano: 2009-07-12
 

Właśnie wróciliśmy z Zakopanego.Jambur to oaza spokoju z bardzo dobrymi warunkami mieszkaniowymi za rozsądną cenę.Wszędzie blisko - do Krupówek,do Kużnic itd.Dziękujemy gospodarzom i pozdrawiamy.Na pewno wrócimy za rok.


 
Kasia z familia
Dodano: 2009-06-29
 

Wszysko sie zgadza jest super pozdrowienia dla gospodarzy !


 
Karol, Joanna i Julia Kielce
Dodano: 2009-04-14
 

Wszędzie blisko, w domku czysto i cicho. Mili gospodarze.


 
Roman Noga & Dorota
Dodano: 2008-11-25
 

To prawda. miejsce i gospodarze wspaniali.Warunki lokalowe też. Kto tam był chetnie będzie wracał.


 
Ewa i Mariusz
Dodano: 2008-10-16
 

Wspaniałe miejsce, wspaniały dom, wpsniali gospodarze, wpaniałe góry, itd... Wszystko zgodne z ofertą. Serdecznie polecamy!!!


Opinie 11-18 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie